Sunshine Blogger Award(#5)

Yupppp, more than thrice times I got nominated for this award. You guys, means a life to me .
I just want to dedicate few lines for all my readers here๐Ÿ˜˜.

You like Cosmo energy to my soul
Synchronized with positive vibes
You like epiphany to my sweet World
Adorable angels , star-dust who comes
To bestowed blessings and pristine love๐Ÿ’๐Ÿ’

Can’t say much more! Thanks a tonnnnn Avni for nominating me again . You such a cute doll ๐Ÿ˜˜.
Guys, do check her blogs . Her contents give you a tinge of love, happiness and positivity .

The Sunshine Blogger Award is awarded to those who are creative, positive and inspiring while spreading sunshine to the Blogging Community..!๐ŸŒž

The Rules..!!

Write a post thanking to the person who nominated you and provide a link back to their blogging sites!
Answer the 11 questions asked to you by the person who nominated you.
Nominate 11 new bloggers and write them 11 new questions!
List the Rules and display the Sunshine Blogger Award logo on your site or in your post.

My Answers to her questions:

1. Whatโ€™s your favorite hobby?

Ans. .. My favourite hobby is to read, write, listening songs and watching movie(horror). Yeah, these all are my favourite..๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜…

2. Have you ever fought with your best friend?

Ans. Sometimes โ€ฆ.

3. Any experience when you let your parents down.

Ans. By God grace , I only made my parents feel proud of me and I have promised myself that I will do nothing which let them down. They r most important part of my life๐Ÿ’๐Ÿ˜˜.

4. What will you choose ,a book of wisdom or a bag of gold?

Ans. I will choose book of wisdom bcoz it can bring everything in life .

5. Whatโ€™s your favorite Hollywood movie?

Ans. I haven’t watched many but I like ‘Fault in our Stars ‘๐Ÿ’.

6. Which is your favorite music band?

Ans. None

7. Would you like to be a space traveler?

Ans. Yeah, itโ€™s interesting..๐Ÿ˜ƒ

8. When do you think the world would end?

Ans. The day when thereโ€™ll will be no HOPE. And No Mercy . When the people’s hurt become stone and mind rust .

9. What would you do if you are elected as a world leader for one day?

Ans. One day is soo much less for changing a mindset that ruled people for centuries.. I donโ€™t know much, but I would love to use my voice, not to tell people what I can do, but to show that what WE can achieve.๐Ÿ™๐Ÿ˜‡(sorry, it’s copied but I feel same )

10. Can you control your anger?

Ans. Sometimes yes , sometimes No. I try not to react . It’s a practice of mind which we should practiced daily or can be named fight with oneself .

11. What are your life goals?

Ans. I want to be a professional writer by heart and dreamt to see my book with name on it. A vision of future . ๐Ÿ˜Š
Moreover I want to shine and grow in life with happiness๐Ÿ˜Š.

My Nominees are :-
1)Mannat
2)Shreejith
3)Arooba
4) A wallflower
5) Avishek Singh
6)Frank Solanki
7)Gaurvi Sharma
8)inalovetheworld
9)hermourningcofee
10)Ssameera

My questions are same for you .

Love u๐Ÿ˜˜

Advertisements

69 thoughts on “Sunshine Blogger Award(#5)

Add yours

    1. Yupppp, your comment always bring a wide smile on my face . Sure, buddy infact I was working on a story before for contest but as I got late in submitting it. I will post it here in parts soon ๐Ÿ˜Š

      Liked by 1 person

  1. Congratulations..๐Ÿ‘๐Ÿ’
    Cool answers..๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘
    Dont be sorry for copying no. #9. In fact I’m very glad that you feel the same..๐Ÿค—๐Ÿ’ž
    And Happy Holi..๐ŸŒˆ

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: